Publicat per

Presentació de l’espai

  • Per què has escollit aquest espai (et pots guiar amb les preguntes del punt anterior per justificar-ho)

L’espai que he seleccionat és la plaça Ramón Llull, situada a Manacor i que rep el nom comú de “Plaça des Mercat” perquè cada dilluns al matí s’hi fa mercat. És una plaça on sempre hi ha gent, és un lloc de pas per a anar al centre, hi ha bars emblemàtics i una zona ample per a què els nens i nenes puguin jugar.

M’interessa aquest espai per les diferents situacions que hi podem trobar, al ser un lloc de pas les activitats que s’hi poden desenvolupar són molt variades. S’utilitza per al mercat, com a pati de l’escola que hi ha al costat i, fins i tot, com a lloc de concerts; també per anar a jugar a futbol o a patinar, i les més petites poden aprofitar l’espai de jocs amb gronxadors i tobogans.

  • Fotos de l’espai:

  • Plànol:

Debat1el Presentació de l’espai

  1. Mireia Puig Poch says:

    Bé, Marc, és un espai força gran i segurament caldrà focalitzar-se en algun racó concret. De moment és abarcable. Recorda de posar les principals dimiensions de l’espai sobre el plànol. Recorda de retringir la publicació a nivell de l’aula

Deixa un comentari