Publicat per

Presentació de l’espai

L’espai escollit per les activitats de l’assignatura és un petit gimnàs exclusivament per a dones que es troba al meu poble. Es tracta d’un espai privat per a realitzar activitat física que compta amb un circuit de màquines de 30 minuts, una estructura per a fer estiraments i constantment es realitzen activitats esportives i lúdiques per a estimular l’activitat física i la salut emocional de tot tipus de dones.

L’he escollit perquè hi interactuen persones molt diferents al llarg de tot el dia, de manera intergeneracional i es realitzen múltiples activitats que ajuden a les persones a mantenir-se sanes física i psicològicament.

Alhora, trobem interacció entre objectes, màquines, cintes, peses i d’altres elements relacionats amb l’activitat física. Però també amb mobiliari de l’espai com bancs, taquilles, dutxes, etc. i les dimensions de l’espai en sí mateix.

Trobem elements del propi espai com rampes, esglaons,bancs o parets que, donada la configuració prèvia del local, poden contribuir a la correcta realització de les activitats o, per contra, dificultar-la. Qüestió que haurem d’analitzar més endavant.

Finalment, trobem dispositius digitals amb els quals s’interactua: un ordinador en el qual es fitxa l’entrada i registra els entrenaments al llarg del temps. O bé el software amb el qual es registren els progressos de les mesures i el pes al llarg dels mesos. O també podríem trobar les màquines en sí mateixes, que compten amb una targeta intel·ligent vinculada al programa que adapta la força i rendiment de les màquines en funció de les característiques físiques i de rendiment de cada persona.

Us comparteixo algunes fotografies de l’espai així com un planol de planta amb la ubicació dels diferents espais i la identificació d’algun del mobiliari i maquinària que hi podem trobar.

Debat1el Presentació de l’espai

  1. Mireia Puig Poch says:

    Perfecte, Paula, un lloc ben adequat.

    De moment, has fet la presentació de tot l’espai sencer. Segons com pot ser que acabi resultant massa gran i que calgui focalitzar-se només en alguna part. Ja ho aniràs veient.

Deixa un comentari